Sko og såler

-det er livskvalitet det handler om

Blåresept - vi har kompetansen!

Sko og såler

 

Vi har et bredt utvalg av sko for følsomme føtter, vonde eller hovne bein. Vi har mange gode arbeidsko og helsesko. I mange av våre sko modeller kan du fjerne sålen og bruke din egen innleggs såle.

 

Prøv fottøyet med dine normale strømper. Bruker du innleggssåler skal disse prøves i skoen. Skoen skal vare 1 cm lengre en foten fordi føttene blir lengre når du går. Fasongen skal passe til foten, skoen får ikke vare for smal. Det skal vare god plass over tærne så ikke fottøyet trykker oppå tærne. Hælkappen skal slutte tett om hælen og den skal vare stabil.

 

Fottøyet skall ha et effektivt lukkesystem som holder fast foten når du går. Den skal ha en myk og støtabsorberende innersåle, en lav hel gir en lettere gange og mindre trykk på forfoten. Prøv skoene på begge føtter i butikken, det kan vare forskjell på dine føtter. Gå omkring i butikken og bruk tid ved prøving.

 

Såler har som funksjon å avlaste, gi smertebehandling, profylakse av ulike deformiteter og smerter, spredning av belastning, støtdempning og korrigerende feilstillinger. For at en innleggs såle skal virke best mulig, bør den fylle hele skoens bindsåle. Dette kan føre til plassproblem i skoen, spesielt i tå partiet. Brukeren bør derfor oppfordres til å bruke sko med god plass for tærne, snøring og god hælkappe. Innleggs- såler finnes som 3/4 såler som slutter like i bakkant av tå ballen for å unngå dette problemet, men disse kan ha mindre avlastende og korrigerende effekt.

 

Vi har forskjellige innleggs såler i butikken.

 

 

 

Kontakt oss

 

Bandabutikken AS

Lindås Senter

Kolåsvegen 7

5955 LINDÅS

 

Tlf: 56 36 95 11

Mobil: 94 98 71 52

 

 

E-post: post@bandabutikken.no

 

Våre kjennetegn

 

•Vi har alltid tid til deg.

 

•Vi er spesialister på vårt fagområdet.

 

•Vi er faglig oppdaterte og vet hva som finnes av hjelpemidler til enhver tid.

 

•Vi foretar hjemmebesøk etter avtale.

 

•Vi bringer varene hjem til deg gratis, hvis du ønsker det.

 

•Hos oss får du produkter som passer deg best!

 

BANDABUTIKKEN AS © 2013 Personvernerklæring

LINDÅS SENTER 5955 LINDÅS | 56 36 95 11